fbpx

Nüüd, kus tänavune Minecon Earth on möödas, saame teilegi kuulutada, mis kandilist maailma ees ootab. Kui hiljuti lugesime veealustest uuendustest, siis nüüd läheme kahe jalaga tagasi maa peale.

Möödunud nädalavahetusel tutvustas Mojang saabuvaid uuendusi, millest märkimisväärsemaid võib näha külaelanike juures. Nende olemasolevatele ametitele (nagu näiteks aednik või raamatukoguhoidja) lisanduvad veel ka lihunik, vaimulik, kartograaf, nahatöötleja, karjane, kalamees ning rüü-, tööriista- ja relvakäsitleja. Täiendavalt on erinevates metsades elavad mehikesed ka erisuguselt riietatud.

Kuna ei ole head ilma kurjata, on vastukaaluks külaelanikele teosesse lisatud rüüstajad, kes omakorda toovad mängu uue elaja ning vibupüssi. Uutel pahalastel on üks ainus eesmärk, milleks on rahumeelsete kaupmeeste elimineerimine. Tekib uus omamoodi mänguline eesmärk – ehitamise kõrvalt põliselanikke kaitsta.

Viimasena jõuavad Minecrafti kauaoodatud pandakarud. Need rahuliku iseloomuga loomad ei tule tühjade kätega, vaid toovad peale armsaks olemise omakorda teosesse bambused, millest tekib võimalus ehitada tellinguid. Kas see teeb kõrgustesse ronimise kergemaks, jääb hetkel vastuseta, kuid stiilsemaks muutub too tegevus kohe kindlasti.

https://www.youtube.com/watch?v=vT4Q3015tHA

Uuenduste täpsemaid ilmumiskuupäevi pole hetkel välja hõigatud, lisaks saavad kõik eelnimetatud elemendid esialgu olema kättesaadavad ainult PC kasutajatele.

Allikas: Minecraft