fbpx

Hiljaaegu telekanali HBO saates „The Shop“ üles astunud Drake lausus: „Üks suurim murepunkt minu karjääri puhul on see, et kuidas muusikaärist graatsiliselt väljuda“. Tundub uskumatu, et sedavõrd suure kaliibriga staar peaks muusikaga hüvasti jätma ning tegema kannapöörde ja liituma e-spordi kireva maailmaga.

Selgus, et Drake on liitunud kaasomanikuna 100 Thieves nimelise ettevõttega. Tegemist on küllaltki uue brändiga, mille loojaks professionaalne mängur Matt „Nadeshot“ Haag ja mida veavad veel Scooter Braun (Justin Bieber & Ariana Grande mänedžer) ning Dan Gilbert (Cleveland Cavaliersi omanik). Nendest viimane on teinud ettevõttesse suuri investeeringuid, mille tulemusena on kaubamärgi kogukapitaliks 25 miljonit dollarit.

Kummalisel kombel on saanud e-spordist ideaalne alus, millele elustiilibrändi ehitada, kuna 100 Thieves oli varasemalt rõivaste poolest tuntud kaubamärk. Tundub, et Drake ja Braun näevad siin suurt potentsiaali ning teevad kõik, et 100T oleks kõikidele teada. Ärgem unusta, et Drake on tulihingeline Fortnite’i fänn ning koos Ninjaga purustati Twitchis vaatajaterekord.

Allikas: AVClub