fbpx

Uudised liiga mahukatest mängudest hakkavad muutuma üha sagedamaks. Hiljuti oli sellise probleemi keskmes Spyro Reignited Trilogy. Nüüd tuleb sama teemaga lahkamisele võtta Red Dead Redemption 2.

Positiivse uudisena saame aga lugeda seda, et Rockstar Games on selle mure juba varakult lahendanud. Nimelt tuleb teos poelettidele kahel plaadil. Youtube kasutaja PressStartKofi, kes on enda promokoopia kätte saanud, esitles Twitteri konto kaudu mõnesid pilte karbi sisust – Data Disc ja Play Disc, mille nimed räägivad juba enese eest.

https://twitter.com/PressStartKofi/status/1053322748775227392

Mängud lähevad järjest kvaliteetsemaks ning ruumiliselt rohkem nõudlikumaks. Näiteks Playstation 4 vajab alla laadimiseks 99GB vaba ruumi ja Xbox One 107GB. Sellise tempoga oleme jõudnud ringiga tagasi aega, kus üks üllitis vajab kõigepealt alustamiseks kolmelt või isegi neljalt plaadilt andmete alla laadimist. See mahutavus oleks ilmselt esimene asi, millele peavad mõtlema uue generatsiooni konsoolide arendajad. Või siis on tõepoolest parem valik pilvepõhised teenused.

Red Dead Redemption 2 ilmub 26. oktoobril PlayStation 4 ja Xbox One konsoolidel.

Allikas: Rockstar Games support, Polygon.