fbpx

Sony võitleb animetisside vastu!

Meie kõigi lemmik animetissiseeria Senran Kagura on sattunud Sony Interactive Entertainmenti pahameele alla, kuna mäng on tsipa liiga seksikas.

Väljastaja XSEED Games andis teada, et seeria uusim osa Senran Kagura Burst Re:Newal tuleb edasi lükata, kuna PlayStationi ninamehed ei ole kultuursed isikud ning ei soovi mingeid animetisse oma platvormile. Eemaldati osa teosest, milles on võimalik tüdrukuid puudutada ja isegi s-suudelda… Samas on mängu võimalik kogeda oma täies hiilguses arvutiversioonil, kuna sel platvormil on too kõige intiimsem mängulaad alles. Sellegipoolest jõuab teos Steami hiljem, et mitte mõjutada konsooliversiooni müüginumbreid.

See pole aga ainuke kord, kui Sony on animetissid sihikule võtnud – Omega Labyrinth Z, mille pidi väljastama PQube, tühistati läänes üldse ära.

Kahju, et Sony Interactive Entertainment ei suuda imetleda neid kurvikaid polügoone, kuid samas on arvutil saadaval lisaks Senran Kagurale ka Negligee – tuntud kui esimene täiesti tsenseerimata mäng Steamis. Erinevalt Senran Kagurast võib seda visuaalromaani mängida ainult ühe käega!