fbpx

Võimas! Team Secret võidutses taas

Team Secret, mille kapteniks on vaieldamatult edukaim eestlasest e-sportlane Clement „Puppey“ Ivanov, on alustanud uut Dota 2 hooaega suurepärase hooga, võites maineka ESL One Hamburg turniiri.

Tegemist oli Dota 2 tänavuse hooaja ühe esimese premier klassi võistlusega. Pingelises finaalis pisteti rinda Vici Gaming meeskonnaga, kus võitja selgitamiseks kulus maksimaalne arv mänge. Turniiri auhinnafond küündis 300 000 dollarini, millest võitjad said endale 125 000 dollarit.  Pärast tänast võitu on Team Secret kahekordne ESL One turniiri võitja, eelmine võit saavutati aastal 2015 Frankfurtis.

Team Secreti värske kooseis: Nisha, MidOne, Puppey, YapzOr ja zai

Seekordne turniirvõit ei tulnud Team Secretile aga kergelt, mis pole ka ime, kuna meeskonnaga liitusid alles hiljuti kaks uut liiget – zai ja Nisha. Kuigi alagrupimängudes suudeti saavutada tulemus, millega pääseti algselt surmaringist, jäädi turniiri jätkudes alla Virtus Pro meeskonnale ning langeti kaotajate sekka. Secret ei vandunud siiski alla ning alistas raskes olukorras tugevad meeskonnad nagu Evil Geniuses, Pain Gaming ja taaskohtumisel ka Virtus Pro, mis tagas neile pääsu finaali, milles tuldi välja 2-1 kaotusseisust Vici Gamingu vastu.

Turniiri edukamaks mängijaks valiti MidOne, kes sai endale auhinnaks isikliku Mercedese ürituse suursponsorilt. Pärast võitu küsis õhtujuht ka kapten Puppeylt küsimuse meeskonna algsete plaanide kohta, mille kohaselt nad tulid turniirile eksperimenteerima. Puppey vastas sellele lühidalt ja konkreetselt : „Vahetevahel lõppevad eksperimendid hästi“.

Team Secreti järgmine võistlus ootab neid 9. novembril Kuala Lumpuris, kus leiab aset esimene major Dota 2 turniir, mille auhinnafondiks on 1 000 000 dollarit ning väärtuslikud kvalifikatsioonipunktid The International suurvõistlusele.