fbpx

Vahel ei peagi olema disainer oma lemmikteose arendusmeeskonnas, et enda loodud karakterid ellu äratada nii, et need oleksid ka teiste poolt mängitavad. Sedasi juhtus näiteks 8-aastase Fortnite Battle Royale fänni Connoriga, kelle joonistatud kanakostüümist sai hiljuti mängu jõudnud„Tender Defender“.

Kõik sai alguse mõned kuud tagasi, kui noormehe isa postitas poja visandatud „kananaha“ Redditisse, püüdmaks Epic Gamesi tähelepanu, et karakter saaks lisatud populaarsesse videomängu. Antud ideest olid lummatud ka teised kasutajad ning postituse populaarsus kasvas kulutulena. Ei läinud kaua. kui „kanasõduri“ nime kandev suleline oli tänu kommuunile täiuslik ning omas väärikat seljakotti, kirkat, purilennukit ja sai tagatipuks ka uue nime – „Tender Defender“.

Vasakul Connori algupärane joonistus, paremal Redditi kasjutaja Etsyturtle2 parendus.

Kuidas reageeris poiss uudisele, et tema soovist sai reaalsus? Sellele küsimusele vastas Connori isa nõnda: „Pojal on suul püsiv naeratus. Samuti tahan tänada kõiki Redditi kasutajaid, kes tegid selle võimalikuks. Te tegite minust maailma vingeima isa!“

Kel soov mööda kaarti kanana ringi joosta ja teistele säru teha, sel teadmiseks, et „Tender Defender” on  lunastatav 1500 V-Bucksi eest. Kes teab, ehk avaneb meil võimalus sulgsabalisena vastu astuda ka Lammutaja Ralfile?

Allikas: Eurogamer