fbpx

Hiljuti välja kuulutatud Diablo: Immortal sattus otsekoheselt kriitika alla. Oodati, et seeria uus teos kannaks numbrit 4… kuid saadi hoopis mobiilimäng.

Situatsioon jõudis lausa nii kaugele, et kui paneelarutelu käigus oli võimalik arendajatelt rohkem infot uurida, siis üks härrasmees esitas otsekohese küsimuse: „Kas tegemist on hooajavälise aprillinaljaga?“. Selle peale vastas üks teose loojatest: „Ei, tegemist on uue ja täieliku Diablo kogemusega, mida kõik saavad mängida ja me loodame, et kõik ka naudivad seda“. Lootusest siin vast ei piisanud, kuna mängu Redditi foorum on täis erinevaid postitusi, mis annavad teada fännide pahameele kohta. Viimane piisk karikasse oli moment, kui Diablo: Immortal peadisainer Wyatt Cheng küsis inimestelt: „Kas teil pole telefone?“.

Seetõttu võib leida eelmainitud Redditist ka pea viie tuhande soovitusega teema, mis on iseenesest lühike ja konkreetne. Ülejäänud postitused väidavad, et Blizzard tappis oma seeria ja on isegi mindud nii kaugele, et on loodud petitsioon mängu totaalseks tühistamiseks. Peale selle on mängu treileri alt leiduv dislike’ide number kuidagi kahtlaselt kahanenud. Praegu ilutseb seal 401 tuhat allapoole näitavat pöialt pooleteise tuhande püstise vastu.

Mis toimub, Blizzard? Äkki siin oleks hea aeg end lunastada ja kasvõi õrritada meid sellega, mida me tahame, *köhh-Diablo 4 -köhh*?