fbpx

Electronic Arts tegi mõned päevad tagasi teatavaks uudise, mis ajab õhevile nii mõnegi strateegiamängude austaja. Nimelt kinnitas kompanii ametlikult, et kaks aegumatut klassikut – Command & Conquer ja Red Alert – saavad omale tänapäevasema kuue.

Kõnealuste teoste ülesvuntsimiseks võetakse appi Petroglyph stuudio, mis on tuntud mängude Grey Goo, Star Wars: Empire at War ja Guardians of Graxia poolest ning kus töötavad kunagised Westwoodi töötajad, kes olid esimese, 1995. aastal ilmunud teose arendajad. Koostöös planeeritakse teha mängud 4K resolutsioonile sobilikuks, tuues vanadele fännidele tagasi nostalgia ja andes võimaluse nooremale publikule kogeda, milliseid strateegiamänge mängiti 1990ndatel.

Lisaks eelmainitud stuudiole kaasatakse projektiga Frank Klepacki, kes samuti oli seotud mõlema üllitisega, olles nende helilooja ja helirežissöör.

Command & Conquer: Tiberian Dawn ja Command & Conquer: Red Alert ilmuvad eraldiseisvate kollektsioonidena, sealhulgas hõlmates ka laiendusi Covert Ops, Counterstrike ja Aftermath. Millal teosed võiksid ilmuda, pole veel teada, ent EA sõnul on projekt alles lapsekingades ning lähitulevikus pole mänge veel mõtet oodata.

Allikas: Polygon