fbpx

Square Enix on tuntud kui Jaapanile ja ka läänemaailmale mõeldud mängude tootja ja edastaja. Eelmises kvartalis nägi suurfirma aga kahjumit tervelt 33 miljoni dollari ulatuses ning selle teatega kaasnevad kurvad uudised. Nimelt ei näe me lubatud Final Fantasy XV lisapakke, mis räägiksid lugusid vähem tähelepanu saanud mängukarakteritest ning ka peategelasest. Kõigele lisaks otsustas Hajime Tabata, mängu režissöör, Square Enixist lahkuda.

Final Fantasy XV oli turul võrdlemisi edukas ning sai pigem positiivset tagasisidet – nii minule kui ka Margusele meeldis see teos väga. Lisaepisoodid peategelase sõpradest tegid mänguloost arusaadavama, lisades sellele vajalikku sügavust. Lisapakid teistest karakteritest (Aranea, Lunafreya ja Ardyn) lihviksid maailma veelgi. Kahjuks paneb Final Fantasy XV maailmale punkti vaid üks episood antagonistist Ardynist, mis ilmub järgmisel aastal.

Final Fantasy XV pidi Square Enixi sõnade kohaselt olema pidev universum, mis saab regulaarselt täiendusi ja uuendusi. Kõik algas suurepärase filmiga („Kingsglaive“), millele järgnes interaktiivne teos ning peakarakteri sõprade lisapakid. Kahjuks tundub, et selline lähenemine ei tasunud ennast ära.

Allikas: KitGuru