fbpx

Reede õhtu, sõbrad tulevad külla. Minu väikese kommuunikorteri üht seina kaunistab värskelt ostetud 47″ teler, selle all undab helikopteri kombel PlayStation 3 mängukonsool.

Mortal Kombat 9 oli pikalt nii minu sõpradega ühisviibimiste kui MängudeÖÖ põhiliseks kaaslaseks

PlayStation Plusi tasuta mängude nimekirja lisandus just Mortal Kombat 9 ning sellega kavatseme ka oma tänase õhtu sisustada. Käivitan konsooli ning valmistun varajasteks soojendusmängudeks, et sõprade lisandudes oleksid sõrmed valmis vastaste veristamiseks. Endale üllatuseks avastan aga, et minu konto PlayStation Plussi aeg on otsa saanud…

Nagu ka ülal kirjeldatud loos, mille erinevaid variatsioone olen oma mängurikarjääri jooksul rohkemaid kordi, kui tahaks tunnistada, läbi pidanud elama, olen jäänud esimese hooga nõutuks. Meie geograafilise regiooni Maailma piirimail asetsemise tõttu on kahjuks nii mitmedki harjumuspärased lisad, mis teistele loomulikud, meile kättesaamatud. PlayStationi omanikuna oli üheks suurimaks puuduseks võimalus oma pangakaardiga tehinguid teostada. Ma pole päris kindel, kas seetõttu on ka midagi mängimata jäänud, kuid kindlalt saan öelda, et nii selles loos kui nende variatsioonides aitas mind välja Punktid.ee.

Nii PlayStationi raha- kui ajakoodide ostmine Punktid.ee vahendusel sai iseenesestmõistetavaks ning hoolimata asjaolust, et neid koode oli võimalik ka ilusas plastkarbis kohalikest jaekettidest hankida, ei vaadanud ma kordagi nende poole. Mida ma oleksin pidanud tegema selle tühja plastkarbiga? Ikkagi loodussäästlikkus ja muud sarnased 21. sajandi suhtumised! Oma esimest korralikku mänguriarvutit hankides lisandusid PlayStationi ajakoodidele veel digitaalsed mängud. Tõsi, vahel pakkusid rahvusvahelised koodimüügisaidid odavamaid hindu, mille õnge paaril korral isegi läksin, kuid pärast erinevaid halli turgu puudutavaid skandaale, kus inimestel võeti juba aktiveeritud mängud tagasi, ei suutnud ma neid kanaleid väga usaldada.

Nüüdseks on Punktid.ee tähistamas juba oma üheksandat sünnipäeva ja nagu neile kombeks, tahavad nad selle puhul hoopis meile kingitusi jagada: MSI GV62 sülearvuti ning 3. detsembril ilmuv PlayStationi „uusim“ konsool PlayStation Classic.

Palju õnne Punktid.ee ja suur aitäh, et oled nii mitmel korral minu mänguõhtud päästnud!