fbpx

Monster Hunter on videomänguseeria sellest, kuidas fantaasiamaailmas jahitakse suuri kolle erinevate külmrelvadega. Hiiglaslikud mõõgad, odad ning vibud on osake põhjusest, miks on tegemist ühe unikaalseima ning populaarseima frantsiisiga antud žanri ajaloos.

Kurikuulis Paul W.S. Anderson – mees „Resident Evili“ filmide taga – on kahjuks taaskord režissööritoolile istunud ja hakanud väntama filmi kõnealusest mänguseeriast. Muidugi figureerib linateoses ka tema naine, Milla Jovovich. Kahjuks ei suuda Ukraina sekspomm päästa meid sellest õudusest, mida too film on juba külvanud tänu oma esimestele piltidele sotsiaalmeedias.

Praegu näeb asi Monster Hunterist ikka väga kaugel olevat. Esmapilgul võiks öelda, et vändatakse linateost Call of Duty või Battlefieldi seeriast, kuid ei – see on Capcomi menuseerial põhinev film. Teose süžee pole just sellele abiks, nimelt on ÜRO sõjaväesalk transporditud läbi portaali teise dimensiooni ning nad peavad seal koletistega võitlema.

Mul on tõsiselt kahju Monster Hunteri seeriast ning Ron Perlmanist, kes peab antud teoses üles astuma. Miks peab Paul W.S. Anderson kõike, mida ta puudutab, ära solkima?