fbpx

MSI on pikka aega läbi viinud kampaaniaid, kus arvuti, komponendi või ka monitori ostuga saab kaasa mõne videomängu. Seekord otsustati Inteli ja AMD lipulaeva emaplaatide ostjatele ning ka MSI Optix-seeria monitoride soetajatele kaasa panna uhiuue Assassin’s Creed Odyssey mänguvõti.

Assassin’s Creed Odyssey

Võib kindlalt öelda, et Assassin’s Creedi frantsiis on rännanud ümber maailma ja läbi aja – mängud on aset leidnud nii Itaalias, Ameerikas, Londonis, Pariisis, Egiptuses ja nüüd ka Kreekas. Assassin’s Creed Odyssey põhineb mänguseeria uuenenud mudelil, mille tõi Ubisoft sisse mulluse sissekande, Originsiga. Nimelt on teoses nüüdsest palju rohkem rollimänguelemente ja lisamehhaanikaid. Mõlema üllitise kõrvalmissioonid on tugevalt inspireeritud The Witcher 3: Wild Hunti fantastilistest lugudest.

Mis peitub aga MSI kampaania taga? Kuidas saab oma tehnikaparki uuendades ka hea mängu omanikuks?

MSI Z390 ja X470 emaplaadid

Inteli uhiuued 9. seeria protsessorid on tõstnud latti eelmistest põlvkondadest kõrgemale, viies tuumade arvu lipulaevamudelil kaheksani. I9-9900K on kaheksa tuuma ja 16 lõimega CPU, mille taktsagedus võib minna 5 GHz-ni. Kuigi protsessor töötaks 8. põlvkonnale mõeldud Z370 emaplaatidel, soovitavad nii Intel kui ka nende partnerid kasutada nii võimsa protsessori puhul uut Z390 emaplaati, millel on parem ja tugevam pingeregulatsioonisüsteem ning jahutus.

Inteli peamine rivaal AMD on aga samuti heal järjel enda 2. põlvkonna Ryzeni protsessoritega. Ryzen oli esimene tavakasutajatele mõeldud CPU-de seeria, mis sisaldas kuue- ja kaheksatuumalisi protsessoreid. Paljud arvavad, et just sellepärast otsustas Intel tõsta enda protsessorites tuumade arvu. Jõudlusvõrdluses on AMD protsessorid tihtipeale 5% piires Intelist nõrgemad, kuid maksavad tihti kuni 20% vähem. Ryzen 7 2700X – AMD lipulaev – töötaks kõige paremini X470 emaplaadil, mis võimaldab kasutada kõrgema taktsageduse ja CAS-latentsiga operatiivmälusid.

Ostes ühe valitud MSI Z390 või X470 emaplaatidest, saad tasuta Assassin’s Creed Odyssey mängukoodi.

MSI Optix monitorid

Hiljuti otsustas MSI siseneda ka monitoride turule, mis osutus heaks sammuks. MSI Optix-seeria kuvarid on võrreldes teiste pakkumistega taskukohasema hinnaga, lisaks on need ühed vähestest 144 Hz VA-paneelidega ekraanidest. VA (ingl. k – vertical alignment) paneel on väga heade vaatenurkadega ning 144 Hz kindlustab kiire reageerimisaja, mis üheskoos moodustavad meeldiva mängukogemuse. Lisafunktsioonid, näiteks muutvalgustus, on pigem boonuseks ning kasutamist otseselt ei sega.

Ostes ühe valitud MSI Optix monitoridest, saad tasuta Assassin’s Creed Odyssey mängukoodi.

Antud kampaania kehtib 2018. aasta lõpuni või kuni kaupa jätkub. Vastavate pakkumistega saab tutvuda Arvutitarga veebilehel.