fbpx

Must Reede on üks populaarsemaid ostumaratone Ameerika Ühendriikides. Vahepeal nimetatakse Musta Reede nädalat ka Mustaks nädalaks, kuna paljud poed on viimastel aastatel soosinud müügikampaaniaid terve nädala vältel. Mis aga toimub Eesti turul? Kas meie väikeses riigis saab ka endale hea hinnaga kraami soetada?

Euronicsi mängupakkumised

Euronics pakub nii mõndagi head – füüsilised koopiad sellistest teostest nagu Far Cry 5, Assassin’s Creed Origins, Grand Theft Auto V, Star Wars: Battlefront II ja paljud muudki on muljet avaldava soodushinnaga. Juhul, kui otsid konsoolimängude füüsilisi koopiaid, piilu Euronicsi veebipoodi.

Apollo mängupakkumised

Kas Sina teadsid, et Apollo poodides müüakse nii füüsilisi kui ka digitaalseid videomänge? Nüüd tead! Apollo Musta Reede pakkumisi leiad sellelt leheküljelt.

Gamestari mängupakkumised

Gamestari pakkumiste seas leiad näiteks Call of Duty: Black Ops 4 Specialist Edition versiooni tavamängu hinnaga. Tutvu pakkumistega lähemalt Gamestari kodulehel.

Punktid.ee mängupakkumised

Punktid.ee kodulehelt leiab pea viissada erinevat pakkumist, kuid kõige ihaldusväärsemad on näiteks PC mängud Battlefield V vaid 43.99€ ja Fallout 76 kõigest 39.99€ eest. Usun, et nende veebiaadress on teile juba teada.

Konsoolid.com pakkumised

Juhul, kui plaanid lähiajal endale uue konsooli osta, siis on konsoolid.com üks soodsamaid kohti. Musta Reede raames pakutakse Xbox One S 1 TB kõvakettaga vaid 199.90€ ning Xbox One X-i vaid 399.90€ eest. Samuti pakuvad nad ka muid põnevaid konsoolimänge eriti magusa hinnaga. Tutvu lähemalt.