fbpx

Atelier seeria uusim teos, Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World, on kohe kindlasti minu järgmise aasta oodatuimate mängude nimekirjas. Tegu on uue peatükiga frantsiisis, mis võtab klassikalise JRPG valemi, ent ei pane mängijaid vastamisi kohutavate jumalatega, vaid keskendub hoopiski igapäevasematele probleemidele.

Nelke & the Legendary Alchemists on linnaehitamisele keskenduv Jaapani rollimäng, mis toob tagasi nii vanad tuttavad ning tutvustab ka palju uusi nägusid. Kuna peategelane pole just kõige parem alkeemik, on põhirõhk pandud oma linnaelanike ja legendaarsete alkeemikute kasutamisele, et sünteesida asju, mida oma linna arendamiseks müüa.

Väljastaja Koei Tecmo kinnitas teose ilmumiskuupäevad, milleks saavad olema 26. märts Ameerikas ning 29. märts Euroopas. Lisaks sellele saime heita pilgu peale kollektsionääridele mõeldud eriversioonile, mis on saadaval NIS America poe kaudu.

Nagu näha, sisaldab antud versioon riidest postrit, kõvakaanelist kunstiraamatut, mängu heliribaplaati, peategelase Nelke von Lestammi akrüülist kujukest ning otse loomulikult ka mängu ennast (hea, et vähemalt mõnede kollektsionääride eripakid selle kaasa panevad…).

Nagu öeldud, ilmub Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World PlayStation 4, Nintendo Switchi ning (ainult digitaalselt) PC platvormidele 29. märtsil.