fbpx

Sügise kõige tinarikkama püssipaugutamise Red Dead Redemption II mitmikmängu osa – kavalalt nimetatud Red Dead Online – jõuab lõpuks ometi mänguriteni. Ja seda tervelt neljal erineval korral… ?

Nimelt seisneb juurdepääs Rockstari kauboisimulaatori netimängu beetaversioonile selles, milline teose versioon ostetud sai ning millal esimest korda pulti katsuti. Homme, 27. novembril võivad mängima asuda kõik need õnnelikud, kes andsid Rockstarile keskmisest rohkem raha ning soetasid endale teose Ultimate Edition versiooni.

28. novembril järgnevad neile inimesed, kes tutvusid RDR 2-ga kohe esimesel päeval, 29. kuupäeval aga eelmistest pisut aeglasemad – tol päeval piisab sellest, kui minevikus terendab avanädalavahetusel (teate küll – see periood, mil roogiti kokku tervelt 725 miljonit dollarit) kokku tiksunud mängutunnid.

Ja siis kõige viimasena avatakse mitmikmängu uksed kõikidele ülejäänutele teose omanikele. Ma ei jõua ära oodata kõiki neid lõputuid võimalusi, mida teos mulle pakkuma hakkab, ent mida ma eiran, samal ajal, kui ma korduvalt oma sõpru maha lasen. Yeehaw!

Allikas: Rockstar