fbpx

15 aastat tagasi ilmus World of Warcraft, mis oli ja on siiani üks kõige tähtsamaid ning mängitumaid massirollikaid. Selle puhul avalikustas Blizzard tänavuse Blizzconi raames World of Warcraft Classic ilmumisakna, milleks saab olema 2019. aasta suvi.

Kõik, kellel on Blizzconi (kas virtuaalne või päris) pilet, saavad oma kodudes proovida demo, mis oli ka kohapeal mängitav. Teost on võimalik proovida 60 minutit, seejärel tuleb oodata 90 minutit, et seda uuesti nautida. Mängija leveliks on seatud 15 ning maksimaalne level, kuhu võimalik jõuda, on 19. Kõik, kel on praegu aktiivne World of Warcrafti tellimus, saavad WoW Classicu ilmudes selle endale täiesti tasuta.

Tagatipuks näidati meile WoWi uue lisapaki, Battle for Azeroth filmikest, mis räägib Horde’i kindrali Saurfangi vangisolemisest.