fbpx

Olgugi, et The Game Awards on tolleks aastaks läbi ning selle raames tehti palju teatavaks, suutis avalikustamiste tormis positiivselt üllatada ka Giant Squid stuudio oma uue mängu The Pathless treileriga.

Stuudio on sel korral valinud mängu keskkonnaks vähe kuivema koha (nende eelmine üllitis, Abzû, leidis aset vee all). Nimelt toimub tegevus imeilusas metsas, mis ülaltoodud video põhjal tundub olevat nõiutud ning mida mängija asub päästma vibukütist peategelase ja tema kotkast kaaslasega. Kahjuks pole teada, mis kurjusega täpselt tegu on.

Võib vaid eeldada, et taevas pesitsev põlevat mäetippu meenutav asi on kohaliku metsarahva seast oma mõjuvõimu alla võtnud suuremad elukad, kellega tuleb oma teekonnal rinda pista. Ainsana on teada, et The Pathless ilmub 2019. aastal Playstation 4 konsoolile ja PC peale läbi Epic Store’i.