fbpx

Kuidas aeg lendab… Tundub, et alles eile rääkisin Bethesda imelikust valikust tähistada raevu roosana, nüüd juba aga teame RAGE 2 väljalaskekuupäeva.

Tänavune The Game Awards oli videomängutööstuse fännidele (ja ka meile ajakirjanikele) oivaline aeg, mil täitusid unistused ja firmad said oma uute mängude vastu huvi tekitada. Isegi suure hulga halva pressi ohvriks jäänud Bethesda ei lase sellisel võimalusel mööda lipsata.

RAGE 2 tundub üha rohkem ja rohkem nagu Bethesda vastus Borderlandsile (teoste huumor ja stiil tunduvad suhteliselt sarnased), kuid see pole halb asi. Ülalolevas treileris tutvustatakse mängu avatud maailma ja selle erinevaid alasid.

Peale värvikirevat ja hullust täis montaaži näeme lõpuks, millal kogu seda raevu ise kogeda saab. Mäng ilmub uue aasta 14. mail PC, Playstation 4 ja Xbox One’i peale.