fbpx

Devil May Cry 5 krutib minu ootusi aina rohkem ja rohkem üles. Kuigi alguses olin ma veidi skeptiline, usun, et räägin paljude fännide eest, kui ütlen, et see mäng tuleb imeline. Äge muusika, treenimisvõimalus, Dante stiilsed relvad ja palju muud. Lõpuks näeme ka mida pakub (hetkel) viimane mängitav tegelane V!

Samuti käiakse videos üle Dante relvad (mida varem näidati New York Comic Conil) – Devil May Cry 3-st tuntud Cerberus on nüüd kolme elemendiga relv, mitte ainult jää oma, samuti on olemas deemonlik mootorratas Cavaliere ja stiilne Faust Hat, mis vajab töötamiseks Red Orb‘e (mängusisest valuutat).

Treileris nähtu põhjal saab eeldada, et V mängitavus keerleb tema poolt välja kutsutavate deemonite ümber. Ülalolevas videoklipis tutvustati meile kolme: panter, lind ja suur golemile sarnanev tümitaja. Tundub, et V ise võitleb päris vähe ja kui ründabki, siis tihti kiiresti, et jälle taganeda. Isegi pihta saades kadus ta ära ja ilmus vaenlase taha. Ühel hetkel saime isegi näha kõiki deemonikütte koos võitlemas… Kas tegemist on arvuti poolt kontrollitud tegelastega või proovib Capcom meid mitmikmängulaadiga õrritada?

Uue aasta 8. märts võiks juba kiiremini kohale jõuda. Xboxi omanikud saavad õnneks oma nälga täna ilmuva demoga kustustada, PC ja PlayStation 4 omanikud peavad kahjuks ootama…