fbpx

Fortnite on olnud Epic Gamesi jaoks kullaauk. Teos toob sisse nii palju raha, et Epic Games mitte ainult ei lansseerinud uhiuue mängupoe 15 mänguga, vaid stuudio kavatseb teha ka midagi ülikasulikku mängumaailma jaoks, lastes tasuta välja tööriistad, mille abil saaks iga mängu teha ristvõrgus mängitavaks.

Fortnite’i üks suurimaid edusamme oli ilmumine kõikidel kaasaegsetel mänguplatvormidel: PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android ja iOS. Ei imestaks, kui mingi hetk ilmub Fortnite ka Amazon Echo’le, nagu seda tegi Skyrim! Epic Games arendas uute platvormideni jõudmise jaoks väga uudse tööriista, mille nad 2019. aasta jooksul välja lasevad.

Tuleva aasta jooksul hakkavad ükshaaval ilmuma erinevad arenduskogud, mille saab iga arendaja – sõltumata kasutatavast mootorist, eelarvest või mänguplatvormist – lisada oma teosesse täiesti tasuta ning võimaldada selle abil oma loomingu nautimist igal kaasaegsel mänguseadmel.

Mida saab sellest aga Epic Games? Ehk on see veel üks viis meelitada arendajaid nende Epic Games Store’i kasutama. Kui aga mõelda üldiselt, on tegemist vägagi positiivse sammuga, mis annab aina suuremale hulgale inimestele võimaluse nautida videomänge.

Äkki on kõnealune tööriist just see, mida on oodanud Linuxi eelistajad, et nautida üllitisi oma lemmikplatvormil…

Allikas: PC Gamer