fbpx

Viimase nädala jooksul pole Epic Games oma uuendustega kõige paremini hakkama saanud, tuues teosesse Infinity Blade nimelise mõõga, millega rikuti ära miljoni dollariline turniir. Lisaks lükati teadmata ajaks edasi 7.10 uuendus ja sellega kaasnema pidanud sõiduk.

Õnneks kõik pole siiski nii tumedates toonides kui paistab. Rahva suurel nõudmisel eemaldati eelmainitud mõõk, mis lõi mängu kaalukausi vägagi viltu, kuna kõnealune terariist andis selle kandjale üleloomulikud võimed ning eelise elude ja kaitse osas. Kompanii tunnistas oma viga ka Twitteris, andes fännidele mõista, et nad parandavad tulevikus oma lähenemist sarnaste relvade mängu lisamisel.

Kahjuks suutis Epic Games pärast ühe vea parandamist astuda teise reha otsa. Twitteris edastati teade, et 18.detsembril ilmub uuendus 7.10, millega kaasneb ka järjekordne sõiduk, mis meenutab lumelauda. Kahjuks tehti vaid mõni tund hiljem uus postitus, milles teavitati, et varasemalt lubatud värskendus lükkub teadmata ajaks edasi, kuna kõnealuses versioonis avastati suur viga, mille parandamine võib võtta pikalt aega. Nüüdseks on uuendus siiski õnneks mängu jõudnud.

Käib ütlus, et kaks korda sama reha otsa ei astuta. Siiski jääb mulje, et Epic Games seda teeb.

Allikas: Polygon, PC Gamer