fbpx

Steam on ammu olnud digitaalsete poodide liider. Twitch, Discord, GOG ja paljud teisedki on püüdnud teda pidevalt troonilt lükata, kuid mitte väga edukalt. Epic Games on järgmine, kes tahab Steamilt raha ära võtta ning arvestades Fortnite Battle Royale edu… võib see isegi juhtuda!

Epic Games avalikustas oma Twitteris, et nende PC ja Maci pood jõuab varsti avalikkuseni. Suurimaks plussiks (nende endi sõnul) oleks 88% tulu jagamine arendajatega, mis võrreldes Steami 70% (nüüd, sõltuvalt teose müüginumbritest, ka veidi suuremaga) on kindlasti ahvatlevam pakkumine.

Sellest sõltumata on Steami fännid üpris kangekaelsed ning, nagu elu on näidanud, ei tule nad oma lemmik- ning kauakasutatud platvormi juurest nii kergesti ära. Lõppude lõpuks kannatavad sellest vaid PC-mängurid, kes peavad lisama veel ühe haldusrakenduse enda mänguprogrammide nimekirja.