fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Celeste

Ignoreerige seda suurt Nintendo Switchi logo tolle treileri kaanepildi alumises nurgas! Tegelikult jõuab Celeste, lõppeva aasta üks ägedamatest mängudest, Xbox One’i peale ning seda juba jaanuari alguses. Noore nimitegelase ülesanne võib esialgu tunduda lihtne – ta peab ronima suure mäe otsa. Ometigi muutub ettevõtmine kiirelt raskeks, kuna tegemist on äärmist täpsust ja nobedust nõudva ülistiilse platvormeriga, kus mängija sureb korduvalt. Kuid nagu ühele õigele kangelasele kohane, tõuseb ta alati püsti ja proovib, kuniks õnnestub! Loodetavasti.

WRC 6

Jaanuaris saab rallida ja õnneks ei pea enda uhke neljarattalisega sombustele tänavatele ja/või vanaema põllumaadele paarutama minema, vaid saab jääda tuppa, nautida tassikest sooja teed ja samal ajal lumistel (ent miks mitte ka teistsugust kliimat omavatel) kiiruskatsetel end proovile panna. See on WRC 6.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Lara Croft: Guardian of Light

Lara Croft: Guardian of the Light on pealtvaates koostöömäng, mis toob tagasi kõik need ägedad seiklusmomendid Tomb Radieri n-ö peaseeriast, ent keskendub pisut rohkem mõistatusele ja jätab pideva kuulirahe tahaplaanile. Kui mäng omal ajal välja tuli, võeti see äärmiselt soojalt vastu ning kel teos veel proovimata, sel tasub kindlasti tutvust teha!

https://www.youtube.com/watch?v=xAmg61qzrcI

Far Cry 2

Oi, malaaria!

Far Cry 2 on vaieldamatult seeria kõige polariseerivam osa, pakkudes nii uusi ja huvitavaid mängumehaanikaid (hilisemates osades kulutulena, heh, levinud asjade põlemapanemise tulekolle algas justnimelt siit)… kui ka elemente, mis olid pigem frustreerivad (Mitu korda ma pean ühte ja sama baasi meestest tühjaks tegema? Kurat, jälle on nad siin!). Siiski on tegemist teosega, millele tasuks võimalus anda.

Oi, jälle malaaria!

Head mängimist!