fbpx

Jõulud on nüüdseks läbi ja ees on oodata ainult uue aasta vastuvõtmist. Millised on need teosed, mis juhatavad sisse 2019. aasta PlayStation Plusi kasutajate jaoks?

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

STEEP

Ubisoft tegi ju millalgi selle lumespordimängu. Kui aknast välja vaadates olev lumi pole veel piisav, siis virtuaalsed suusad alla ja trikitama!

PORTAL KNIGHTS

Tavaline rollimänguvalem on segatud protseduuriliselt genereeritud keskkondadega ja tulemuseks on saadud Portal Knights. Suured bossid, palju nänni ning ehitamine kõlab nagu hea sümbioos.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

ZONE OF THE ENDERS HD COLLECTION

Suured robotid? Olemas. Suured animetissid? Olemas. Mida enam vaja? Zone of the Enders HD Collection lubab mängijatel kogeda Zone of the Endersit ning Zone of the Enders: The 2nd Runnerit hea kvaliteediga eelmise generatsiooni konsoolidel. Lisaks sellele on mõlemas teoses vapustav heliriba, mis on minu meelest ühed parimad, mis eales tehtud.

AMPLITUDE

Rütmimängud on lahedad! 2003. aasta PlayStation 2 mäng sai endale totaalse uusversiooni ning nüüd saavad seda nautida kõik PlayStation 3 omanikud.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

FALLEN LEGION: FLAMES OF REBELLION

Peale kaklusmängude teeb Arc System Works ka huvitavaid Jaapani rollimänge. Fallen Legioni näol on tegemist pesuehtsa näitega kõige klassikalisemast JRPG-st. Cross-Buy funktsiooniga on teos saadaval ka PlayStation 4 konsoolile.

SUPER MUTANT ALIEN ASSAULT

Igakuine puslekas/platvormer? Kuidas siis muidu! Kui juba nimest aru ei ole saada, on tegemist supermutant-tulnukatele kere peale andmist hõlmava teosega. Ja see on kõik.