fbpx

Gaben on jumal ning Steam tema kuldmune tootev hani! Valve on avalikustanud 100 arvutimängu, mis lõppeva aasta jooksul kõige rohkem raha kokku on riisunud.

Juba varasemalt on kuulutatud, et Capcomi kolliküttimis-simulaator Monster Hunter World oli Steami tänavune suurim väljalase ning see kajastub ka antud edetabelis. Plaatinumgrupis figureerivad vaid kõige edukamad ning lisaks eelmainitule leiame sealt veel ka Ubisofti tänavused suurteosed nagu Far Cry 5 ja Assassin’s Creed Odyssey ning lisaks ka pisut vanema Rainbow Six Siege’i. Tavapärastest kahtlusalustest on kohal veel ka aegumatud klassikud nagu GTA V, Rocket League, PUBG ja mitmed erinevad tasuta teosed, mis oma olematust hinnalipikust hoolimata roppu moodi raha suudavad teenida.

Järgmises, Kuldses kategoorias figureerivad juba pisut vanemad olijad. Eesrindel paistab silma Level1 Aasta Mäng 2015 (ja kollektiivi üleüldine lemmikteos) The Witcher 3: The Wild Hunt, lisaks on esindatud ka näiteks mullune Assassin’s Creed Origins, ARK: Survival Evolved, Dead by Daylight ja Cities Skylines. 2018. aastat esindavad Kingdom Come: Deliverance ja Jurassic World: Evolution.

Hõbeda ja Pronksi kategooriad on samuti koduks paljudele vanadele tuttavatele, näiteks saame teada, et inimesed ostavad jätkuvalt hea meelega Ubisofti mänge justnimelt Steami kaudu. Terve tabeliga saab tutvuda Steamis.

Allikas: Steam