fbpx

Fakt, et Crash Bandicoot müüb hästi, ei tule enam uudisena, seda näitas meile suurepäraselt eelmisel suvel ilmunud triloogia uusversioon. Toda saatnud edu põhjustas aga olukorra, kus inimesed hakkasid nõudma enamat,

Mõtetes ringleks justkui üks Crash Team Racing, kuid mida pole, seda pole. Lisaks puudub antud üllitis ka PlayStationi minikonsooli mängude nimekirjast ning EI, seda ei saa sinna hiljem juurde lisada.

Siiski on viimaste päevadega antud inimestele lootust rohkem, kui Eestile külma ilma ning mitte nii tõsised kuulujutud on rõõmsama pöörde võtnud. Nimelt ilmus PlayStationi avalike suhete juhi Twitteri kontole õrritav pilt Crashi värvides karvased täringud. Jah, needsamad, mida võiks riputada auto tahavaate peegli külge!

Võtame nüüd kogu selle säutsu, liidame üks pluss üks ja saame hunnikute viisi spekulatsioone, kuid kindel on see, et Hollie Bennett ootab Crash Team Racingut sama suure põnevusega, nagu teised. Kahjuks pole Activision antud pildi kohta kinnitavaid kommentaare andnud, kuid loodame, et The Game Awardsil langetatakse nii mõnedki eesriided.

Allikas: Eurogamer