fbpx

Kui aasta alguses tundus, et Nintendo käis kõik enda trumpkaardid mullu välja ning tänavune Switchi mängude valik on tunduvalt kesisem, siis viimaste kuude jooksul suudeti ennast koguda ja pakkuda mänguritele nostalgiahõnguline üllatus.

Pokemon Let’s Go teosed võtsid olemasoleva valemi, ehk täpselt 20 aastat tagasi ilmunud Game Boy mängu Pokemon Yellow ning tõid selle tänapäeva. Antud kastmesse segati veel ka kamaluga paari aasta taguse mobiilse hitt-teose Pokemon Go elemente ning nii sündiski võitev kombinatsioon. Uus teos keskendus eelmiste iteratsioonide nõrkadele külgedele ning lihvis need naerulsui maha, jättes alles mängu, mis rõõmustab nii uusi tulijaid, kui ka seeria pikaajalisi fänne.

Omal moel teevad Pokemon Let’s Go mängud kõikidele seeria järgnevatele teostele pisemat sorti karuteene, sest nüüd peavad arendajad mõtlema, kas naasta mõnede tuntud, ent kulunud mängumehaanikate juurde, mis seerias seni algusest peale on eksisteerinud. Tore on näha, kuidas mõned mängud suudavad neile peale pandud eelarvamused niivõrd kolossaalselt purustada ja teha seda, milleks videomängud loodi – valmistada ääretult palju rõõmu.