fbpx

Minu nädalavahetus möödus värskelt kohale jõudnud kogupere kaklusmängu Super Smash Bros. Ultimate seltsis ning see oli peaaegu võrratu. Täiuslikkusest lahutas mind päris korralik protsent ajast, mis kulus Jigglypuffiga madistamise alla.

Vaadake, asi on imelihtne. Uute SSBU karakterite lahtilukustamine käib sedapsi, et esmalt tuleb natuke niisama kakelda ning iga teatud aja möödudes esitab tundmatu võitleja mängijale väljakutse. Peale seda, kui talle edukalt molli on antud, saab värskelt värvatud Nintendo (või teisele kompaniile kuuluvat) tegelinskit võitlejate nimistust valida ning temaga teistele pasunasse kütta. Milles siis probleem?

Probleem on selles, et Jigglypuff on võimatu värdjas, kes suudab igal mõeldaval ajahetkel taskust illegaalse trumpkaardi välja tõmmata ning mängija oma lolli, uimase näoga üle kogu kaardi ja otse duši alla kupatada! Ma vihkan sind, sa väike roosa pall!

KUIDAS ON VÕIMALIK, ET MA EI SAA JAGU ÜHEST PEHMEST POKEMONIST, KES NÄEB VÄLJA OHUTUM, KUI KOLM KILO SUHKRUVATTI!?!?

Kurat küll!