fbpx

Esimene Marvel Ultimate Alliance kuulub vaieldamatult minu lemmikmängude hulka. Hoogne märulirollikas pakkus fännidele võimalust kehastuda nii populaarsemateks kui ka pisut tundmatumateks Marveli koomiksitegelasteks ning pakkus tundide kaupa lõbu.

Teise osa ilmumisest on möödas üheksa pikka aastat ning aeg on küps uueks järjeosaks! Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order toob kokku praegused kõige popimad karakterid, kelle eesmärgiks taaskord maailm päästa. Kuid see pole veel kõik – teose arendajaks on legendaarne Team Ninja ning mäng ilmub eksklusiivselt Nintendo Switchi konsoolil.

Kuigi 2016. aastal jõudis turule kahe esimese osa uuendatud versioonidega kollektsioon, kadusid mängud tänavu suvel (tõenäoliselt litsentside aegumise tõttu) müügist ning tekkis küsimus, kas seeria on jäädavalt surnud. Olgugi, et ametlikku kinnitust sel ei ole, oleme sarnast situatsiooni varemgi näinud.

Aastal 2014 ilmus Nintendo Wii U konsoolil Bayonetta 2 – sari, mis ilma Nintendo abita oleks igaveseks aja hammasrataste vahele jäänud. Kas näeme sarnast situatsiooni?

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order jõuab meieni millalgi 2019. aastal.