fbpx

Hiljutises Capcomi voogedastuses anti teada palju infot minu käesoleva aasta lemmikmängu, Monster Hunter World kohta. Kõige suuremaks uudiseks oli aga esimese suure lisapaki, Iceborne’i väljakuulutamine.

Juba pikka aega on spekuleeritud lumise ala jõudmisest Capcomi gigantmängu, kuna tegemist on esimese Monster Hunteriga terves seerias, kus (seni) pole jäiseid avarusi olnud. Iceborne toob endaga kaasa uue ala, uued relvad, uued rüüd ning otseloomulikult ka uued koletised. Lisaks sellele naasevad mõned vanad tuttavad (nagu ülalolevast treilerist näha, saavad need punased silmad ja kurjakuulutav sabalõgin kuuluda ainult Nargacugale).

Monster Hunter World: Iceborne ilmub 2019. aasta sügisel, kuid see ei tähenda, et me seni tühjade pihkudega jääksime. Peagi ilmuvad veelgi tugevamad versioonid Kulve Tarothist ning teose lipulaevast Nergigantest. Aasta alguses leiab aset ka Tänufestival, tähistamaks ühte aastat mängu ilmumisest. Neile, kes pole veel Monster Hunterit mänginud, olge mureta –  juba praegu on võimalik laadida alla tasuta prooviversioon, mis lubab mängida kuni 3-tärniliste missioonideni. Kui demo kangutas rahakoti lahti, kandub mängija salvestusfail üle täismängu.

Müts maha Capcomi ees. Ma juba teritan oma relvi ja lähen otsin üles need Jaapani mängijad, kes mind alati hädast välja aitavad, et sügiseks valmistuda!