fbpx

Tundub, et Nintendol läheb praegu üpriski hästi. Värskelt anti teada, et Switch on antud generatsiooni kõige kiiremini müüv konsool Ameerikas, ent see pole kõik – detsembri alguses ilmunud kaklusmäng Super Smash Bros. Ultimate on väidetavalt kiiremini müünud Switchi mäng antud konsooli võrdlemisi lühikese ajaloo jooksul!

https://www.youtube.com/watch?v=BnpmjTMI12c

Siiski pole kõik nii roosiline, kui esmapilgul tunduda võiks. Alles selle aasta märtsis eputas Nintendo faktiga, et tegemist on kõige kiiremini müünud konsooliga terves ajaloos, mis tähendab, et tol hetkel suudeti edestada isegi Nintendo Wiid – kompanii 2006. aastal ilmunud superhitti. Kuigi enam nendele kandadele ei pruugita astuda, on 8,7 miljonit müüdud eksemplari siiski ääretult muljet avaldav number.

Pigem edukale aastale aitasid väärika punkti panna ka Pokemon Let’s Go mängud ning Super Smash Bros. Ultimate, mis ainuüksi USA-s suutis vaid 11 päevaga müüa 3 miljonit koopiat, samuti oli tegu kompanii kõige kiiremini müünud mänguga (fraas, mida oleme antud artiklis näinud juba korduvalt) Euroopas.

Loodetavasti Nintendo hoog ei rauge ning ka 2019. aastal näeme võrdväärselt häid ja edukaid mänge… ning miks mitte ka konsooli uut versiooni?

Allikad: EurogamerPolygon