fbpx

Hei, kas te mäletate, et Obsidian Entertainment vastutas Fallout: New Vegas (ehk seeria parima mängu) valmimise eest? Kui ei, siis pole hullu – värskelt väljakuulutatud kosmoserollikas The Outer Worlds treiler tuletab teile seda meelde!

https://youtu.be/MGLTgt0EEqc

Tegemist on stuudio järgmise rollimänguga, mis viib meid kosmosesse seiklema, seda kõike muidugi üksikisikuvaates. Treileri põhjal otsustades ei kavatsegi Obsidian ennast tõsiselt võtta ning laseb huumoril vabalt joosta. Olgugi, et stuudio osteti hiljuti Microsofti poolt ära, on kõnealuse teose väljaandjaks Take Two alla kuuluv Private Division (The Outer Worldi arendus algas enne Microsofti tehingut ning seda on otsustatud austada).

Loodetavasti visatakse Fallouti seeria õiguseid omavale Bethesdale tulevikuski puid alla, sest hiljutised skandaalid on tõesti nende kontorisse jahedat õhku puhunud. The Outer World jõuab meieni 2019. aastal ning platvormideks PC, Xbox One ja PlayStation 4.