fbpx

Electronic Arts avalikustas BioWare’i uue Destiny-klooni Anthem suletud alfaversiooni kuupäevad.

Uut kooperatiivset tulistamismängu on võimalik proovida 8. ja 9. detsembril ja et seda mängida, tuleb end kirja panna EA veebilehel. Selleks on aega kuni 3. detsembrini!

Anthemi suletud prooviversioon on saadaval nii Xbox One’i, PlayStation 4 kui ka PC platvormidel. Kirja panemine ei ole aga garanteeritud sissepääsuvõti, vaid rohkem lihtsalt võimalus sisse saada. Praegu on EA veebilehe serverid nii umbes, et minul isiklikult ei laadinud veebilehtki korralikult ära. Mõlemal alfapäeval on kaks mängusessiooni ning nendesse kõikidesse saab end kirja panna.

Arvutimänguritele on kirja pandud ka vajalikud süsteeminõuded, et teost nautida:

  • OS: 64-bit Windows 10
  • CPU: Intel Core i5 3570 or AMD FX-6350
  • RAM: 8 GB RAM
  • GPU: Nvidia GTX 970 4GB, AMD R9 390 8GB
  • HDD: Vähemalt 60 GB vaba ruumi.

Veel tuleb ära märkida, et tegu on väga, väga suletud prooviversiooniga, niisiis ei tohi sealt mitte midagi jagada! Ei mingit striimimist, ei mingeid kuvatõmmiseid, ei midagi. Tagasisidet katkiste asjade kohta võib jätta aga väga salajastesse EA Mängutestijate foorumisse, mille link tuleb kinnitava e-mailiga kaasa.

Ehk siis – kõik end kirja panema ja Anthemit mängima!