fbpx

Oktoobrikuus tegi EA tegevjuht Andrew Wilson teatavaks, et Respawn ei tööta mitte ühe, vaid kahe uue mängu kallal, millest üks saab olema „Star Warsi“ universumi tulistamismäng, teine jäeti sel momendil aga saladuskatte alla. Siiski võis juba sel hetkel arvata, et mainimata jäänud mäng võiks olla uus Titanfall.

Juba 2017. aasta keskpaigas antud intervjuus võis leida vihjeid kolmanda osa tulekule, kui stuudio tegevjuht Vince Zampella ütles, et Respawn planeerib Titanfalli rohkem investeerida, kuna teine osa ilmus ju Battlefield 1 varjus. Järgmise sissekande tulekule annab nüüdseks suuremat lootust ka stuudio poolt postitatud töökuulutused. Nimelt on kompanii kõnealuse teosega seotud töökuulutusi postitanud 2018. aasta jooksul mitmeid, millest viimane lisati alles 15. detsembril.

Siiski ei anna mitte üksi töökuulutus päris täpselt kinnitust, et millega tegemist, kuna igas nimes on vaid sõna Titanfall, Kuid nagu öeldakse – lootus sureb viimasena ja loodetavasti minnakse teosega loogilisena tunduvat teed pidi.

Allikas: PC Gamer