fbpx

Juba fakt, et keegi kuskil otsustas teha Sonic the Hedgehog mänguseerial põhineva filmi, mis leiab aset meie endi reaalses maailmas, on piisavaks motivaatoriks kulmu kergitama hakata. Mõnest üksikust pärlist hoolimata ei paista ju seeria just parimate teoste poolest silma

Nüüdsest kerkis ka teine kulm. Esmalt IGN-i kaudu meieni jõudnud õrritav poster maalib pildi maailmast, kus mina kohe kindlasti elada ei tahaks. Varjudesse peitunud Sonic näeb välja kui olend, kellega satutakse reeglina kokku vaid õudusunenägudes. Kahjuks ei ole ma suutnud peale mitut näpistust üles ärgata, mistõttu peab vist reaalsusega leppima…

Film peaks kinodesse jõudma 2019. aasta lõpus. Sonicut kehastab Ben Schwartz („Parks and Recreation“), tema kuulsat vihavaenlast Dr. „Eggman“ Robotnikut aga tuntud koomik Jim Carrey.