fbpx

Eesti metsad, väljad ja linnatänavad pole ainsad, mis värskelt kohale jõudnud külmakraadide käes kannatama peavad!

Kõrged miinused on peagi jõudmas Fortnite Battle Royale mänguriteni, ent olgem ausad – tegemist pole just kõige suurema üllatusega. On ju paljud tähele pannud aeglast, kuid kindlameelset arengut aina jaheneva õhu suunas, seda eelkõige aina visuaalsemaks muutuvale hingeõhule.

Nüüd on talverõõme kinnitanud ka Epic Games ise. Fortnite’i Twitteri kontole ilmus pilt kurjakuulutavast (ning jahedana näivast) kogust, kes toob endaga kaasa lõikava jää… ja mängu järjekorras seitsmenda hooaja. Seda kõike vaid kolme päeva pärast. TÄIENDUS: Agaramad lugejad jõudsid juba viidata asjaolule, et pildil oleva kuju (meie poolt) paremal õlal sõidab üks lumelaudur. Kas teosesse jõuab veel üks uus vahend, millega ringi liigelda?

Teadupärast jõuavad kolme päeva pärast kohale ka Geoff Keighley ning The Game Awards… Huvitav, kas nende kahe sündmuse vahel on mingi seos?