fbpx

Hiljuti Steami jõudnud Valve’i poolt arendatud kaardimäng Artifact on  kiirelt populaarsust kogunud, kuid seda mitte just kõige positiivsemas mõttes.

Artifact on saanud endale kommuuni poolt vastuolulise maine. Kuigi mehaaniliselt mäng kommuunile meeldib, ei sobi neile karvavõrdki mikromaksed, mida iseloomustavad ka teosele antud 4 389 negatiivset hinnangut. Hetkel  17.99€ eest müügil olevat Artifacti on raske mängijatele soovitada, sest (erinevalt Hearthstone’ile) sellesse peab veel eraldi raha puistama, et saada head kaardikollektsiooni.

Õnneks ei lähe kogu raha mängu sisse kaduma – inimestel on võimalus enda jaoks mittevajalike kaarte edasi müüa, mis tähendab, et Steami turul on võimalus jälle kellegagi kaupa teha.

Kuigi mäng on pälvinud lühikese ajaga mitmeid negatiivseid hinnanguid, leidub ka humoorika vaatega arvustusi. Kõige abistavamateks arvustusteks on olnud kõrvaltvaatajale päris naljakad, nagu näiteks: „Kõige võimsam kaart.. on krediitkaart!“ või „Osta, et maksta ja mängida…“

Kõik eelnev ei tähenda, et mäng poleks väljalaskepäeval edukas olnud – kõrgeimal hetkel koguti kokku üle 60 000 mängija!

Allikas: PC Gamer