fbpx

Eelmise aasta esimeses pooles debüteerinud Atomic Heart video püüdis kinni nii mõnegi huvilise pilgu. Selle sisuks oli peaaegu kaks minutit midagi väga veidrat, ebaharilikku ja kentsakat. Praeguseks on otsustanud arendaja Mundfish jagada maailmaga järjekordset lõiku, mis on 10 minutit pikk ja ei ole vähem imelikum eelmisest tutvustusest.

Tänapäeval on ilmselt keeruline arendada üllitist, mis ei meenutaks juba midagi varasemat (kui sa just ei ole Kojima), aga igasugused võrdlused kõrvale heites räägime parem antud videost endast. Futuristliku sisuga teos on säilitanud oma Nõukogude Liidu aegse ajastu ning mitte miski muu ei iseloomusta seda rohkem, kui seisvad sõiduvahendid nagu vanad vene traktorid ja autod, mida on nähtud ka Eesti teedel (ja näeb veel praegugi, kui õnn naeratab).

Hõljuvad veidrused ja erisugused vaenlased annavad kindlasti antud mängule oma näo, kuid antud kümnest minutist jääb kindlasti väheseks, et seda kindlalt väita. Seega jääme ootama järgmisi imelikke esitlusi!

Atomic Heart ilmub Xbox One’i, PlayStation 4 ja PC peale hetkel veel teadmata tulevikus (ent väidetavalt veel sel aastal).

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE