fbpx

Esialgu geniaalsena tunduv idee võib reaalsuses olla kõike muud. Täpselt sama saab öelda ka ühe Prantsuse noormehe kohta, kelle mõte endale ülisoodsalt PlayStation 4 osta tuli teda hiljem tagumikust näpistama.

19-aastase Adeli plaan oli lihtne – mullu septembris võttis ta poes pihku PlayStation 4 karbi, läks kaalus selle puuviljaletis ära ning kleepis peale banaanidele mõeldud hinnasildi. Tänu iseteeninduskassadele suutis nooruk soetada endale 340€ maksva konsooli kõigest 9€ eest (hind, mis peaks tegelikult ka banaanide puhul veidrana tunduma, sest kes ostab ühekorraga nii palju?). Hiljem müüs ta mängumasina umbes 100€ eest maha.

Süües kasvab isu ning nii läkski Adel juba järgmisel päeval poodi tagasi, et sama kelmus teistkordselt läbi viia. Sel korral jäi ta aga politseile vahele. Saamaks enda pettuse eest õiglase karistuse, pidi ta möödunud nädalal Montbéliardi kohtusse ilmuma. Nooruk seda ei teinud ning kiirelt määrati talle 4-kuune vanglakaristus, mis siiski katkestati. Siiski jääb ohupilv Adeli saatma, sest järgmise rikkumise korral peab ta eelneva karistuse reaalselt ära kandma.

Allikas: Kotaku

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE