fbpx

Samal ajal, kui Nvidia, AMD ja Intel pakuvad CES 2019 raames oma uute peagi ilmuvate toodetega palju kõneainet, on suutnud Dell välja tulla vägagi omapärase  mänguritele suunatud Alienware sülearvutiga.

Kindlasti on paljud rüperaalide omanikud olnud aegade algusest alates frustreeritud, et pärast 2-3 aastat on seade vana ning tarvis minna poodi uut soetama. Dell leidis sellele omapoolse lahenduse, mis kahjuks pole küll odav, aga üsnagi innovaatiline.

Kasutajale modulaarsust pakkuv Alienware Area-51m sülearvuti on varustatud lauaarvuti protsessori ja videokaardi kiibistikuga, lubades lisada kuni 64GB muutmälu.  Tehase poolt seadistatuna on sülearvuti varustatud Nvidia GTX 1080 videokaardiga (mida on võimalik soovi korral vahetada ka uute RTX seeria graafikakaartide vastu), Inteli viimase generatsiooni i9-9900K protsessori, 32GB muutmäluga ja kuni 512GB RAID0 M.2 SSD-ga. Lisaks võimsale sisule on seade varustatud ka 17,3 tollise 1920×1080 resolutsiooni ja 144Hz ekraaniga.

Kindlasti ei ole tegemist kõige kaasaskantavama ja õhema rüperaaliga, kuid selle modulaarsus kaalub kindlasti üle mõne õhema ja samas hinnaklassis oleva süleri ostu. Alienware Area 51M jõuab müügile käesoleva aasta 29. jaanuaril ning seadme hind algab alates 2549 dollarist.

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE