fbpx

CD Projekt Red on stuudio, mis ei vaja kohe kindlasti tutvustamist – nende järgmine suurprojekt Cyberpunk 2077  tekitab jätkuvalt ootusärevust, et millal mäng ometi ilmub? Siiski on eelmainitud teose valmimise osas juhtunud kannapööre, mida poleks osanud uneski ette näha.

Nimelt on The Witcher 3 ja Cyberpunk 2077 loominguline juht Sebastian Stepien hüljanud CD Projekt Redi ning suundunud edasi Blizzardisse. Lisaks loovjuhi rollile oli Stepien vastutav ka  seni ilmumata mängu narratiivi ja keskkondade eest.

Lahkumise tegi ta avalikuks oma LinkedIn kontol, millel oli märkinud uueks töökohaks Blizzard California kontori. Tööd CD Projektis alustas Stepien 2006. aastal, töötades erinevate tasemete kirjutajana kuni 2010. aastani, kuniks ta edutati lugude juhtkujundajaks. Antud uudis tõstatab koheselt küsimuse – kuidas mõjutab tema lahkumine Cyberpunk 2077 ilmumist?

Hetkel annab eelmise aasta E3-l ilmunud ligi tunniajane video kinnitust asjaolule, et Stepien sai oma töö kivisse raiutud ning teos ilmumata ei jää. Pigem pakub huvi, et millise projektiga hakkab ta tegelema oma uues töökohas?

Allikas: PC Gamer

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE