fbpx

2010. aastal liitus seni Halo seeria arendamise poolest tuttav Bungie mängustuudio Activisioni ridadega. Üheskoos lasti välja kaks Destiny mängu ning arvukalt lisasid. Nüüd on see partnerlus aga otsa saanud.

Kaheksa aastat kestnud koostöö ei lõppe Bungie jaoks siiski nukrates toonides, kuna õigused Destiny mänguseeriale jäävad nende kätte. Suminad tagatubades andsid mõista, et mänguarendajate nurin väljaandja suunal olid juba ammu päevakavas ning hetk, mil Bungie töötajatele antud uudisest teada anti, tuli rõõmuhõisete ning šampanjapudeli avamisega.

Destiny esialgne projekt nägi välja nelja mängu avaldamist 10-aastase perioodi jooksul, lõppeva kaheksa jooksul suudeti mänguriteni toimetada vaid kaks, esimene 2014. ja teine 2017. aastal. Eks näis, kuidas lahkuminek kummalegi osapoolele mõjub – kas Bungie tulevaste teoste juures näeme mikromaksete hulga tõusu või langust ning millistele enda allesjäänud frantsiisidele hakkab Activision nüüd endisest rohkem rõhku panema.

Allikad: BungieKotaku