fbpx

Steni mullune lemmik kaklusmäng Dragon Ball FighterZ saab uute tegelaste näol lisasisu. Teise hooaja jooksul jõuab neid mängu kuus ning nelja neist me juba teame!

Goku üks tugevamaid vaenlaseid, hallile mehikesele sarnane Jiren, on samuti tee suurde kaklusesse leidnud. Treilerit vaadates tundub, et ta on aeglasem võitleja, kelle tugevus sõltub vaenlase lugemisest ja pareerimisest. Esimese satsi teiseks võitlejaks on võitluskunstide maailmameistri Härra Saatana tütar Videl. Mängitavuse poolest tuleb meelde Android 18, kuna ka Videl saab endale eriliigutuste abil abilise kutsuda. Ning kes muu see abiline ikka olla saab kui absoluutselt mitte Gohan imeline Saiyaman!

Samuti on klipi lõpus näha kahte tegelast, kes peaksid olema tuttavad eelkõige neile, kes on näinud sarja uusimat filmi „Dragon Ball Super: Broly“– selle linateose versioon Brolyst (mis on ainult aus, arvestades, kui palju Vegetasid ja Gokusid juba teoses on) ning Super Saiyan Blue Gogeta (kes liitub teise Goku ja Vegeta fusiooni Vegitoga).

Esimesed kaks tegelast saab endale soetada juba 31. jaanuaril. Paistab, et peab ennast kolmeks päevaks hüperboolsesse ajakambrisse lukku panema.