fbpx

Internetis leidub väga ebatavalisi sisuloojaid ja veel veidramaid väljakutseid, millega tulu teenida. Lausu YouTube’i sensatsiooni PewDiePie nime 100 000 korda või tee 10-tunnises striimis mõnda kummalist tantsuliigutust ning lahked inimesed asuvad koheselt enda kukrut tühjendama!

Just viimasega sai hakkama Luke TheNotable nimeline juutuuber, kes edastas kogu Fortnite’i „Infinite Dab“ tantsu animatsiooni, mille kestvus on 10 tundi. Antud tsirkuse 300-pealine publik annetas mehele 2000 dollarit, samuti lisandus 6000 uut kanali tellijat, hävinesid mõned kõrvaklapid ning suurest dabimisest sai kannatada õlalihas.

https://www.youtube.com/watch?v=8-oDLCb-Cso

Saadud tulu Luke TheNotable siiski endale ei jätnud, vaid annetas selle vähetuntud striimeritele YouTube’i keskkonnas. Üheks õnnelikuks oli Prantsuse mängur, kelle annetuses seisis: „Ta ei räägi inglise keelt, aga vaatame, kas ta mõistab raha keelt“, millele vastas striimer: „C’est pas possible (see pole võimalik)“.

„Palun ärge korrake, mida ma just tegin“, ütleb Luke enda videos. Samuti annab noormees teada: „Animatsiooni lõpus ei juhtu mitte kui midagi, puhas ajaraisk!“

Allikas: Kotaku

Tulesid aitab põlemas hoida PUNKTID.EE