fbpx

343 Industries – Halo seeria arendaja – lõi käed Limbitless Solutions nimelise ettevõttega, et luua abivajajatele mänguseeriast tuttava peategelase välimusega käeproteese.

Valikusse tuleb kaks erakordse väljanägemisega proteesi, mille kavandamist alustati antud aasta alguses. Üheks nendest saab Master Chiefi Mk. VI raudrüü ning mitmikmängust tuntud Mjolnir variatsioon, mida on võimalik tellida mitmes erinevas toonides.

Ettevõtte näol on tegemist mittetulundusühinguga, kes kasutab jäsemete loomiseks esmaklassilisi 3D-printereid. Tänu antud tehnoloogiale on proteeside tootmine taskukohane ning võrdväärne kallite alternatiividega, mis võimaldavad prinditud käel haarata esemeid ning sooritada erinevaid liigutusi.

Limbitless sai alguse Central Florida ülikooli tudengite algatusest aidata perekonda, kelle perre sündis käeta poisslaps. Nüüdseks on ideest ning heast tahtest saanud täisväärtuslik ettevõte, kes pakub abivajajatele proteeside näol paremat tulevikku.

Varasemalt on oldud meedia huviorbiidis 2015. aastal koos näitleja Robert Downey, Jr.iga, mil Raudmees kinkis noormehele tüki endast, ehk Mark XV käeproteesi.

https://www.youtube.com/watch?v=oEx5lmbCKtY

Allikas: IGN