fbpx

Kas Fortnite toob Kevini tagasi?

Eelmise aasta oktoobris kirjutasin loo: „Fortnite Battle Royale kuulsa lilla kuubiku seiklused pole veel kaugeltki lõppenud“.  Ei oleks osanud uneski näha, et tänavu võiksin kirjutada uudisloo täpselt samasuguse pealkirjaga. Tõsi ta on, kõigi lemmik hiiglaslik lilla kuubik on teinud tagasituleku. Mitte küll selliselt, nagu võiks arvata, kuid siiski on ta olemas ja nagu teada, meeldib Epic Gamesile õrritada.

Möödunud on märkimisväärne aeg sellest, kui kadus palavalt armastatud kuuptahukas – seesama, kes andis särtsu torkijale ning muutis vee batuudiks, lisaks liikus nii maal kui õhus ning pakkus pinget läbi hooaegade. Teada on, et kui Epic Games midagi nähtavale toob, siis põhjusega – praeguseks on tekkinud Kevin mitmikmängu ooteruumi. Tegin sellest ka kuvatõmmise, et anda inimestele ülesandeks leida see lilla tegelane.

Ei leidnud? Pole viga, aitan välja! Tahaks hirmsasti öelda, et „Kevini leiab ekraani keskel oleva kahe elektritorni vahelt“, kuid „ Vaadake tädi kaenla alla!“ kõlab palju paremini. Kindlasti on tõenäosus olemas, et tegu võib olla millegi uue ja uhkemaga… Aga see sarnasus on meelierutav!