fbpx

Terve tänavune aasta oli minu jaoks tulvil uusi kogemusi. Level1 düsfunktsionaalse, kuid hooliva perega liitusin märtsikuus ning see aeg on linnutiivul mööda lennanud.

Olin üllatunud, kui mulle juba kohe alguses pakuti kohta Jaapani popkultuuriteemalises podcastis. Veel rohkem olin üllatunud, et Marguse, Lauri ja Norbertiga koos tehtud saade sai reaalsuseks! Arvestades, et olin täiesti võõrastes vetes, sai mu häält esimestes osades üpriski vähe kuulda. Mida rohkem harjusin aga saate formaadiga ja oma kaasluuseritega, seda julgemaks ma muutusin.

Nende 15. osa jooksul on jõudnud päris palju juhtuda: meil on olnud erikülaline Jaapanist, oleme salvestanud kell 12 öösel, meid on kutsutud Animatsuril esinema ning me oleme pidanud diktofonile järele jooksma. Otse loomulikult oleme päris palju animet vaadanud ja tõusva päikese maalt tulevaid mänge mänginud.

Ma ei jõua ära oodata, mida 2019. aasta luuseritele toob!