fbpx

2018 oli nii paganama hea mänguaasta. Sügaval sisimas lootsin, et 2019. aastal ei ole neid mänge, mida hirmsalt nautida tahaks, palju. Sellegi poolest on just siin nimekirjas viis teost, mida ma kindlasti proovida tahan.

Enne, kui päris nimistu juurde asun, mainin ära, et Kingdom Hearts 3 jääb mul vahele, kuna ma lihtsalt pole neid kõiki vahepalasid mänginud ja ei viitsi neid kokkuvõtteid lugeda. Vabandust, Tetsuya Nomura.

GOD EATER 3

Mulle meeldib jahtida suuri kolle suurte relvadega. Eelmise aasta lemmikmänguks oli mul Monster Hunter: World, mistõttu loodan väga, et God Eater 3 tuleb paganama hea. Arvestades, et seekord on tegemist teosega, mis on nullist üles ehitatud tänapäeva konsoolidele ning mis keskendub lõpuks ometi rohkem külmrelvade kasutamisele, tean, et see on juba kindlasti minu selle aasta TOP 5 mäng.

SEKIRO: SHADOWS DIE TWICE

From Software on üks mu lemmikarendajatest eales. Dark Souls, Bloodborne, Armored Core ja vähetuntud Kyon kõik need on ühed parimad teosed, mida olen eales kogenud (peale Aleksandri koogi ja Valkyria Chroniclesi). Sekiro muudab aga FromSofti klassikalist mänguvalemit totaalselt, tuues sisse vertikaalsuse, uuesti suremise ja kiire võitlussüsteemi.

MONSTER HUNTER WORLD: ICEBORNE

Ma tean, et tegemist on lisapakiga, aga arvestades, et eelmisi Monster Hunteri lisasid on müüdud uute mängude pähe, siis võin ma selle siia nimekirja toppida. Iceborne toob juurde uue ala, rohkem koletisi ning uue raskusastme (G-rank palun!). Tahan juba oma naistegelast uues Nargacuga rüüs näha…

DEAD OR ALIVE 6

Peale beeta proovimist teadsin ma, et jah, see on minu tänavune kaklusmäng. Dead or Alive seeria on minu jaoks ainukene 3D kaklusmäng, mida päriselt naudin ning milles ma aktsepteeritava mängutasemega olen. Team Ninja, palun lisage Momiji ja ma teen sellest aasta mängu.

JUMP FORCE

Ainuke põhjus, miks antud teos koha mu nimekirjas leidis on asjaolu, et mängus leidub Kenshin Himura minu lemmikanimest „Rurouni Kenshinist“. Mängu beetat proovides selgus, et see on tunduvalt kiirem kui My Hero One’s Justice, kuid enamasti on see identne eelnimetatud teosele. Paistab, et turniiridel tulevad jälle esikohad!