fbpx

Arvutimängude võluks on juba aegade algusest olnud võimalus neid enda äranägemise järgi modifitseerida. Tänu sellele on sündinud nii mõnigi unustamatu seiklus, millest hiljem kasvas välja lausa täisvereline mäng. Kas nüüd on aeg eestlaste käes?

Barhiid Stuudio, ka Level1 veergudel üles astunud külalisautor, on valmis saanud (nii pildis kui helis) emakeelse modifikatsiooniga arvutimängule Neverwinter Nights: Enhanced Edition. Loodud moodul kannab nime Vangid ning asetab mängija paadunud kriminaali saabastesse, mis parasjagu Tapasaare vangla müüride vahel ringi tammuvad.

Looja enda sõnul on teose narratiiv mitmetahuline ning loo jooksul on võimalik teha erinevaid valikuid, mis hiljem mõjutavad ka lõpptulemit. Samuti hoiatatakse mängijaid juba aegsasti, et modifikatsioon sisaldab võikaid momente ning kohati lausa frustratsiooni tekitavalt raskeid vanakooli mõistatusi.

Modifikatsioon on leitav Barhiid Stuudio kodulehe kaudu.