fbpx

Xbox, PlayStation, Switch… ja Mad Box? Vähemalt nii loodab Project Cars seeria taga seisev Slightly Mad Studios, et lähima kolme aasta jooksul muutub kolmainsus neliainsuseks, lisades enda loodud konsooli eelpool olevasse nimekirja.

https://www.youtube.com/watch?v=xRkfDBK3rDk

Stuudio tegevjuht Ian Bell reklaamib tulevast konsooli Twitteri vahendusel kui VR toe ja 4k võimekusega võimsaimat mängumasinat, mis kunagi ehitatud. Lisaks pakutakse arendajatele tasuta mängumootorit, millega nii Mad Boxile kui teistele platvormidele mänge arendada.

Mad Box hakkab toetama nii praeguseid kui tulevasi VR süsteeme, mis pakuvad virtuaalreaalsust 60 kaadrit sekundis (ühe silma kohta). Konsool ei saa olema orienteeritud eksklusiivsetele mängudele, pigem loodetakse läbi eelpool nimetatud tasuta mängumootori motiveerida teisi arendajaid tooma oma mänge just Mad Box platvormile.

Kas tegemist on tõesti vajaliku katmata turuosa täitva tootega või on Slightly Mad Studios veidi peast soe, näitab aeg. Uus konsool loodetakse aga turule tuua järgneva kolme aasta jooksul.

Allikas: Gamasutra